FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor Sloganını belirledi “SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ”

TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor yeni sezon hazırlıklarına 18 Ağustos Salı günü başlıyor. Yeni sezon için öncelikle iç transferi halleden Silivrispor teknik direktör Sertan Güriz nezaretinde aylar sonra tekrar sahaya iniyor. Yönetim kurulu “SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ” Sloganı çalışmalarına başlayacak olan Silivrispor’un ilk çalışmasını bu şekilde duyurdu.

17 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Silivrispor Sloganını belirledi “SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ”

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüs nedeniyle geçtiğimiz sezonunu son bölümlerini oynamadan tamamlayan ve sahada Mart ayının ortasından itibaren bir çalışma yapabilen Silivrispor’da hasret sona eriyor.  Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde başlatacak olan Silivrispor yönetimi aylar sonra sahaya çıkacak olan Silivrispor’un ilk çalışmasını “SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ” sloganı ile duyurdu. Silivrispor 18 Ağustos Salı günü saat 17:00’de ilk çalışmasını Silivri sahasında yapacak

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ