FotoGool

SON DAKİKA

Naraoğlu “ Daha iyi olacağımıza eminim”

TFF 3.lig 3. Grupta mücadele edecek olan Çatalcaspor ‘un Green Park Kartepe kampını ziyaret eden Çatalcaspor  As Başkanı Lokman Naroğlu ,  Kocaelispor ile oynanan hazırlık karşılaşmasından takımın mücadelesinden memnun olduğunu belirterek,  eksiklerin tamamlanmasının ardından çok daha iyi ve daha güçlü bir Çatalcaspor olacağına inandığını söyledi.

08 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Naraoğlu “ Daha iyi olacağımıza eminim”

Çatalcaspor’un Kocaeli karşısında oynadığı futbolu değerlendiren As Başkan Lokman Naroğlu “ Kartepe Kampında yapılan çalışmaları yakından takip etme fırsatım oldu. Her takım gibi bizimde eksiklerimiz var. Bu konuda çalışmalar yapıyoruz.  İyi bir ekip olma yolunda ilerliyoruz.  Son olarak oynadığımız Kocaealispor karşısındaki futbol beni gelecek için umutlandırdı. Bizden Bütçe olarak, geçmiş olarak, camia olarak, aldığı başarılar olarak çok çok üstün bir ekip olan Kocaeli karşısında sergilediğimiz mücadele ve hırs bizim için çok önemliydi.  Tabiki takim içinde eksiklerimiz var.  Biz çalışmalarımıza geç başlamamıza rağmen çok yol katettik.  İnşallah bu eksiklerimizi giderdiğimizde hazır bir Çatalcaspor olacağız” dedi.

Üner’e teşekkür ediyorum

Çatalcaspor’un kamp masrafını üstlenen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkür ettiğini belirten sarı kırmızılı ekibin As Başkanı Lokman Naroğlu “ Geçtiğimiz sezonda, bu sezon öncesi de Çatalcaspor’un maddi ve manevi yanında olan Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner’e teşekkür ediyorum. Sezon öncesi tesislerimizle ilgili elinden gelenin fazlasını yapan,  bunun yanı sıra sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz için bizlere kamp imkanı sağlayan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkür ediyorum “ dedi.

Lige hazır duruma geleceğiz

Çatalcaspor’un eksikleri hakkında gerekli araştırmalarını yaptıklarını belirten As Başkan Lokman Naroğlu “ Gerekli araştırmaları yapıyoruz.  Teknik heyetimiz ile birlikte bu eksiklerin giderilmesi için yönetim olarak elimizden geleni yapacağız.  Çatalcaspor sezona çok iyi girip , başarılı olacaktır” dedi.

camiamızın içi rahat olsun

Çatalcaspor’un çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirten kulübün As Başkanı Lokman Naroğlu ” Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz.  Ligin başlamasına kadar hazır bir duruma geleceğiz,.  Çatalcaspor’u sevenler,  camiamız ve taraftarımız hiç merak etmesin. Bu sezon izleyemeselerde başarılarından çokça söz edecekler.  Çatalcaspor adından çok bahsettirecek ve başarılı bir ekip olacaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ