FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor sahaya indi

TFF 3.lig ekiplerinden Silivrispor yeni sezon öncesi ilk çalışmasını Silivri sahasında gerçekleştirdi.  İç transfer, dış transfer ,  Alt yapıdan çıkan oyuncularla ilk çalışmasını yapan Silivrispor’u yönetim kurulu ve Simivrispor sevdalıları yalnız bırakmadı.

18 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Silivrispor sahaya indi

Pandemi’den dolayı aylarca sahalardan uzak duran Silivrispor yeni sezon öncesi ilk çalışmasını salı günü gerçekleştirdi.  Sen Yoksan Bir kişi eksiğiz sloganı ile yola çıkan Sİlivrispor’u camiası da yalnız bırakmadı.

Hafif bir çalışma yaptı

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına  start veren Silivrispor teknik direktör Sertan Güriz nezaretinde hafif bir çalışma gerçekleştirdi.  Kondisyon ağırlıklı yapılan ilk çalışmada oyuncuları fazla zorlamayan teknik ekip ligin başlamasına kısa bir sürede oyuncuları yetiştirmeyi çalışacak

Taylan Güraslan “ genç bir kadro ile yola çıkacağız”

Silivrispor kulübü Başkanı Taylan Güraslan sezon öncesi hazırlıklara başladıklarını belirterek, Silivrispor’un genç ,  koşan , mücadele eden bir ekiple yola çıkacağını söyledi.  Başkan Güraslan “ Yeni sezon öncesi hazırlıklarımıza başladık.  Bu sezon alt yapımızdan bir çok oyuncuyu kadromuza dahil ettik., Kısa bir zaman içinde yapacağımız çalışmalarla lige hazır bir Silivrispor olacağız” dedi.

Hedef konusunda da kısa bir açıklama yapan Silivrispor kulübü Başkanı Taylan Güraslan “ Sezon öncesi hazırlıklarımızda alt yapımızdan oyuncularla yola çıkacağız, İç transfer ve yapılacak olan nokta transferle iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum. Hedefsiz takım olmaz, ama şampiyonluk hedefi için daha çok erken bunun için iddialı bir açıklama yapmayacağız ama Silivrispor’un lige iyi başlayıp , iyi bir şekilde devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Camia yalnız bırakmadı

Sen Yoksan bir kişi eksiğiz sloganı ile yola çıkan Silivrispor’un ilk çalışmasında camia yalnız bırakmadı. Silivrispor  Kasaba taraftar grubu,   Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta,  Eski yöneticiler, Silivrispor’a gönül verenler yapılan ilk çalışmayı takip ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ