FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor iç transferle başladı

TFF 3.ligde mücadelesini sürdürecek olan Sİlivrispor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı,  Teknik direktör Sertan Güriz’in raporu doğrultusunda oyuncularla tek tek görüşmeler yapan Silivrispor iç transferle çalışmalarına start verdi. Silivrispor’da Başkan Taylan Güraslan ve İkinci Başkan Mürsel Türk nezaretinde yapılan transfer görüşmelerinde sonra imzalar tek tek attırılıyor. 

28 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Silivrispor iç transferle başladı
Silivrispor transfer çalışmalarına iç transferle başladı.  Yeni sezon öncesi teknik direktör Sertan Güriz’in raporu doğrultusunda hareket ederek oyuncularla tek tek görüşmelere başladı. kulüp Başkanı Taylan Güraslan ve ikinci Başkan Mürsel Türk oyuncularla görüşmeler yapmaya başladılar.  Yapılan görüşmeler nezaretinde Oğuz Yavuz, genç oyuncu Enes Demiroğlu ve Sercan Beslerle anlaşma sağlandı.

Genç savunma oyuncusu Enes Demiroğlu tüm alacaklarını alarak yeni sezon için imzasını Silivrispor’a attı.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklarla bir türlü istenilen verimi veremeyen genç sol kenar oyuncusu Enes Demiroğlu yeni sezon için tercihini Silivrispor’dan yana kullandı. Başkan Taylan Güraslan’ın bu sezon için çok şey beklediği genç oyuncu 2 yıllık anlaşmaya imzasını attı. İmza sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Enes; “Geçtiğimiz sezon birbiri ardına sakatlıklar yaşadım. Bunca sakatlıkla birlikte takıma fazla bir katkım olmadı. Yeni sezona bomba gibi hazırlanıp bana güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağım” dedi.

Genç Sercan’dan 2 yıllık imza

Silivri’nin yetiştirdiği oyunculardan olan Sercan Besler yeni sezon öncesinde tüm alacaklarını tahsil ederek 2 yıllık imzasını atarak “Kaldığımız yerden yeniden Silivrispor ile yola devam” dedi.

Silivrispor ile profesyonel hayatına başlayan genç oyuncu Sercan Besler yeniden imzasını attı ve takımda kaldı. Başkan Taylan Güraslan’ın yoğun çabası neticesinde imzayı atan genç oyuncu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Yeni sezonda takımı gençleştirmeyi planlayan Silivrispor’da Başkan Güraslan genç oyuncular için kesenin ağzını açarak transferleri gerçekleştiriyor. Genç oyuncu Sercan Besler ise geçmişte biriken tüm alacaklarını alarak yeni sezon için imzasını attı. İmza sonrasında açıklamada bulunan genç oyuncu Sercan; “Ben gözümü Silivri’de açtım. Alibeyspor ile başlayan futbol hayatım hayalim olan Silivrispor ile devam ediyor. 2 yıllık anlaşma imzaladım. Sağ olsun başkanım beni kırmadı ve istediğime yakın bir miktar ile anlaşmamı sağladı. Silivrispor ve Silivri için canla başla mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bize güvenen ve inananların inancını boşa çıkarmayacağız” dedi.

Kaptan Oğuz yuvada kaldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Silivrispor’da ilk imza takım kaptanı Oğuz Yavuz ile atıldı ve kaptan 1+1 yıllık anlaşma imzalayarak yuvada kaldı.

Silivrispor’da Başkan Taylan Güraslan ve İkinci Başkan Mürsel Türk teknik patron Sertan Güriz’in verdiği raporlar doğrultusunda iç transfere başladı. Geçen sezondan biriken maç başları ile birlikte tüm alacaklarını da alan Takım Kaptanı Oğuz Yavuz yeni sezonda da Silivrispor’da kalacak. Başkan Taylan Güraslan’ın bizzat ilgilendiği transferde Oğuz Yavuz tüm alacaklarını da alarak 2 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Yaklaşık 15 dakika süren transfer görüşmesi sonrasında Kaptan Oğuz Yavuz yaptığı açıklamasında; “Yönetimimize ve Başkanımız Taylan Güraslan’a teşekkür ederim. Bu zamana kadar verdikleri tüm sözleri tuttular. Sezon içinde maddi sıkıntılar yaşadıysak da biz bunu dışarıya yansıtmadık böylelikle tam bir takım ruhu içinde mücadelemizi verdik. Silivrispor büyük bir camiadır ve bu büyük camia hak ettiği yerlere gelecektir. Oyuncular olarak fedakarlıkta bulunduk, kulübümüz ve ilçemiz için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ