FotoGool

SON DAKİKA

Silivrispor iç transfere devam ediyor

TFF 3.lig’de mücadele edecek olan Silivrispor iç transfer çalışmalarına devam ediyor, daha önce yaptıklarını görüşmelerin ardından Mehmet Albayrak, Emre Sofuoğlu ve Bülent Demir’e resmi imzaları attıran Silivrispor transfer çalışmalarına devam ediyor.

06 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Silivrispor iç transfere devam ediyor

Teknik direktör Sertan Güriz’in raporu doğrultusunda yönetim kurulu transfer çalışmaları için kollarını sıvadı. Önceliği iç transfere veren yönetim anlaştıkları oyunculara tek tek imza attırıyor.  geçtiğimiz günlerde anlaşma sağladıkları üç oyuncuyu imzalarını attıran yönetim kurulu transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kulübümüz yeni sezonda da genç ve başarılı stoperimiz Mehmet Albayrak ile anlaşma sağlamıştır. Her iki tarafa da hayırlı olsun.

Genç oyuncumuz Emre Sofuoğlu ile 3+1 yıllık anlaşmamız imzalanmıştır. Her iki tarafa da hayırlısı olsun.

Defansımızın bel kemiği ve çıkardığı maçlarla göz dolduran tecrübeli oyuncumuz Bülent Demir ile yeniden anlaşmış bulunuyoruz. Her iki tarafa da hayırlısı olsun.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ