FotoGool

SON DAKİKA

Müjdat Gürsu sahasında tribün inşaatı başladı

TFF 3.lig ekiplerinden Silivrisporun yıkılması düşünülen sahasının yerine Müjdat Gürsu sahasında yenileme çalışmaların büyük bir hızla devam ediyor.  Yeni sezona yetiştirilimse düşünülen tribün temeli geçtiğimiz günlerde atıldı.

19 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Müjdat Gürsu sahasında  tribün inşaatı başladı

Yaşanan depremden sonra Silivri sahasının zarar görmesinden sonra sahanın yıkılması gündeme alınmıştı. Bundan dolayı Silivrispor kulübü yönetim , Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile yapılan görüşmenin ardından,  Müjdat Gürsu sahasının yenilenmesi ve trübün yapılarak  yeni sezona hazırlanması konusunda fikir birliğine varılmıştı. İBBile yapılan görüşmelerin ardından , Müjdat Gürsu spor tesislerindeki ek trübün çalışmasına hız veridi.

Güraslan “ her şey Silivri için”

Bu süreci değerlendiren  Silivrispor kulübü  Başkanı Taylan Güraslan “ saha konusunda ileride bir zorluk çekmemek için , yaptığımız görüşmeleri sonrası mevcutta bulunan ve fazla kullanılmayan Müjdat Gürsu sahamızla ile ilgili çalışmalarımıza başaladık. Trübün yapı ile ilgili adımımızı attık ve temelini attık.  Bu konuda bizlere destek olan İBB başkanımız Ekrem İmamoğlu,  Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’a, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ