FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca oynadı, Kocaeli attı 1-2

Sezon öncesi hazırlıklarını Kardepe Green Park otelde sürdüren Çatalcaspor bugün oynadığı hazırlık karşılaşmasında 2.lig ekiplerinden Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada rakibi karşısında dişe diş mücadele eden sarı kırmızılı ekip sahadan mağlup ayrılmasına rağmen lig için umut verdi. Hazırlık karşılaşmasında Kocaelispor’un gollerini Yaser ve Penaltıdan Cerem atarken, Çatalcaspor’un tek golünü Yusuf attı.

08 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Çatalca oynadı,  Kocaeli attı 1-2

Lig öncesi hazırlıklarını ikinci etabını Kartepe Green Park Otelde sürdüren Çatalcaspor kamptaki ikinci hazırlık karşılaşmasında ikinci lig ekiplerinden Kocaelispor ile oynadı.  Kısa bir süre önce idmanlara başlayan ve ikinci etap kampında bol bol kondisyon yüklemesi yapan Çatalcaspor,  köklü bir kulüp olan Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine fazla atak şansı vermeyen fakat orta sahasındaki açığını her atakta gözler önüne seren sarı kırmızılı ekip ilk yarı bitmeden kalesinde gördüğü engel olamadı.  Çatalcaspor yer alanı içinde oluşan karambolde topa en son vuran Yaser topu filelere gönderdi.

İlk yarının Kocaelispor’un üstünlüğü ile bitmesinin ardından, ikinci yarıda daha etkili olan Çatalcasapor oldu. Rakibi karşısında atak keserek,  bun pozisyonları kendi lehine çevirmeyi başaran sarı kırmızılı ekip, bunun karşılığını Yusuf’un attığı golle buldu.  Bu golle beraberliği sağlayan sarı kırmızılı ekip, kazandığı güvenle abu kez galibiyet golünü ararken, Kocaelispor’un kazandığı penaltı vuruşunda Cerem’in attığı golle Kocaelispor yine öne geçmeyi başardı.

ikinci yarıda daha iyi bir Çatalcaspor

Kampta tüm oyunculara şans vererek son hallerini görmek isteyen Teknik heyetin yaptığı oyuncu değişiklikleri ile oyunun zaman zaman yöne değişti. Orta sahada maçın başından sonuna kadar üstün olan Kocaelispor’a kanatlarda geçit vermeyen Çatalcaspor ilk yarıdaki tutuk futbolundan ikinci yarıda uzaklaştı ve daha etkili bir futbol oynamaya başladı. Bu futbolu ile beraberlik golünü de bulan Çatalcaspor kalesinde gördüğü penaltı golü ile bu önemli hazırlık karşılaşmasından skor olarak değil ama oyun olarak umut verdi.

Yöneticiler yalnız bırakmadı

Çatalcaspor’un ikinci etap hazırlık kampında sarı kırımızılı ekibi yöneticiler yalnız bırakmıyor.  Kocaeli ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sarı kırımızılı ekibin yöneticileri Lokman Naroğlu ve Emin Ertuğral teknik heyetle ve oyuncularla maç öncesi ve maç sonrası yanyana durdular.  Çatalcaspor’u yalnız bırakmayan Ertuğral ve Naroğlu teknik heyetle Kocaeli maçı sonrası bir araya gelerek durum değerlendirmesi de yaptılar.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ