FotoGool

SON DAKİKA

GÖKÇE “Yeni Sezonda da İstikrarımızı bozmadan yola devam edeceğiz”

TFF 3.lig 1.Grupta lig’ i  geçtiğimiz sezon 8. Sırada tamamlayan Çatalca spor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yeni sezon hakkında kısa açıklamalar yaptı. Yeni sezonda takıma  nokta transferler yaparak çıtayı daha da yukarı taşımak istediklerini söyleyen Başkan Gökçe maddi ve manevi olarak Çatalcaspor’un yanında bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve ekibine teşekkür etti.  Sarı kırmızılı ekipte yönetime de takviler yaptıklarını sözlerine ekleyerek önümüzeki sezon bambaşka bir Çatalcaspor seyrettirmek istediklerini söyledi.

31 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
GÖKÇE “Yeni Sezonda da İstikrarımızı bozmadan yola devam edeceğiz”
Yönetimde değişiklik yapıldı
Çatalcaspor  yeni sezon öncesi kadro oluşturmaya çalışırken, yönetimde de bazı değişiklikler oldu.  Geçtiğimiz sezonlarda yönetim kadrosunda bulunan üç ismin affını istemesi üzerine, üç yeni isim yeni sezonda yönetim kadrosuna dahil edildi. Bu konuda açıklama yapan Çatalcspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe ” Yeni sezonda da istikrarımızı bozmadan yola devam edeceğiz. Yönetimimiz de ayrılmak isteyen ve yeni sezonda aramızda olamayacak olan Özbay Ata,Serdar Balcı ve Ergün Demir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu kulübe kim ne hizmet etmişse sonsuz teşekkür ederim. Yönetim kurulumuzdan ayrılanların yerine Osman Bağdat, Kerem Beceren ve Dursun Ali İP kardeşlerim geldi. Onlarında destekleri ile bu sezon daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Yeni Sezon öncesi Çatalca spor yönetimi olarak yeni görev dağılımı yapacağız” dedi.
Çatalcaspor’un her zaman hedefi olur
Çatalcaspor’da ayrılan oyunculardan dolayı bazı spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, giden oyuncuların yerlerinin doldurulacağını ve sarı kırmızılı ekibin bu sezon hedefinin  bir üst lig olan 2.lig olduğunu açıkladı.
Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe ”  Çatalcaspor büyük bir kulüp, bir çok futbolcu Çatalcaspor’a hizmet etmiştir ve kendilerine teşekkür ederek yollarımızı karşılıklı ayırırız. Hepsine teşekkür ediyorum. Bir çok oyuncu gittiğinden dolayı Çatalcaspor’un yeni sezonla ilgili bir çok algı yaratılmaya çalışılması bizi yönetim olarak üzmüştür.  Bu sezon iyi bir kadro kurmak ve Çatalcaspor’un hedeflediği noktalara taşımak için transfer komitemiz, teknik direktörümüz Çahit Erçevik ve sportif direktörümüz Hasan Türkyılmaz ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek ,Çatalcaspor’un formasını taşıyabilecek, bizlere büyük başarılar kazandırabilecek oyuncuların kadromuza katmak için çalışmalarını sürdürüyor.  Camiamızın ve taraftarımızın içi rahat olsun.  Çatalcaspor bu sezonda iyi bir kadro kurarak kendisine yakışan mücadeleyi gösterecek ve hedefine ulaşmak için elinden geleni yapacaktır” dedi.
Üner’e teşekkür ediyoruz
Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe “Onursal Başkanımız Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’in geçen sezonlarda olduğu üzere maddi ve manevi desteğiyle,(kamplar,malzemeler vs)her zaman daha güçlüyüz ve yönetim kurulu adına en büyük teşekkürü Belediye Başkanımıza ediyoruz” dedi.
Sen , Ben değil BİZ olmalıyız
Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe Çatalcaspor, Çatalcaspor’un herkesin kulübü olduğunu belirterek, Çatalcaspor’un 3. lige çıktığını sezonu hatırlattı.  Herkesin elini taşın altına sokacağı,.  birlik beraberlik içinde olması gerektiğini,  ben sen değim, biz diyebilecekleri bir sezon geçirerek hedefe ulaşacaklarını söyledi.  Başkan Hasan Gökçe “Çatalca spor siyaset üstü bir kurumdur ve İlçemizin göz bebeğidir. Benim tek isteğim, Sen ben değil biz olmalıyız, profesyonel lige çıktığımız sezon da olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Yönetimimiz ellerini taşın altına koydu. Yapabileceğimiz her şeyi yapacağız.Çatalca spor çok güçlü bunun farkına varalım. Kapımız Çatalca spor için herkese açık, Çatalca sporumuza sahip çıkmalıyız. Çatalca spor sevdalılarından destek bekliyoruz. . Haydi, Çatalca, gün birlik beraberlik günü. Tüm kurumlarıyla, görüşü ne olursa olsun herkes ile birlikte Çatalca spor etrafında kenetlenelim. İnşallah bu sene Çatalcaspor’umuzu 2. Ligde görmek istiyoruz” dedi.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ