FotoGool

SON DAKİKA

ÇATALCA’NIN ULUSLARARASI BAŞARISI

Çatalca’da göreve gelir gelmez çalışmalarının merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandıran, bu çalışma disiplini kapsamında ilçedeki çocukların ve gençlerin spor yapabilmesi için Çatalca Belediyespor’u kurarak sınırsız tam destek veren Başkan Mesut ÜNER, bu aralar spora ve sporcuya yaptığı yatımların karşılığını uluslararası başarılarla görmesinin sevincini ve haklı gururunu yaşıyor.

01 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
ÇATALCA’NIN ULUSLARARASI BAŞARISI

Başkan Mesut ÜNER, Çatalca Belediyespor’u kurmanın yanı sıra, sporculara bir birinden değerli spor tesisleri kazandırdı. Bu kıymetli tesislerden biride yakın dönemde açılışını gerçekleştirdiği ‘’İlyas Demiroğlu Güreş Salonu’’ tesisleri oldu. Bu kıymetli tesis Milli Takımlara da ev sahipliği yaptı, ilçe ve ülke sporuna katkıda bulundu. Başkan Mesut Üner’in tesisleşme hamleleri beraberinde uluslararası başarıda getirdi ve geçtiğimiz hafta sosyal medya sayfasından oldukça samimi ve duygusal bir paylaşım yaparak, Çatalca Belediyespor güreş takımı sporcusu Engin ATAR’ın Balkan Şampiyonu olduğunu müjdelemişti. Bu müjdenin ardından yurda dönen güreş antrenörü Gökhan AKÇEN ve Balkan Şampiyonu Engin ATAR Başkan Mesut ÜNER’i makamında ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen bu tarihi gurur tablosu ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Çatalca Belediyespor’lu güreş sporcumuz Engin ATAR’ın Yunanistan’daki Balkan Güreş Şampiyonasında 92 kg’da altın madalya kazanıp Balkan Şampiyonu olduğunu geçtiğimiz günlerde tüm ilçe halkımıza müjdelemiştik. Bugün başarılarıyla gurur duyduğumuz Balkan şampiyonu güreş sporcumuz Engin ATAR ve antrenörümüz Gökhan AKÇEN kardeşlerimizi Belediyemizde misafir ederek, ilçemize yaşattıkları bu tarifi zor uluslararası başarı gururu için kendilerine teşekkür ettik. Göreve gelir gelmez ilçe ve ülke sporuna kazandırdığımız hatta Güreş Milli Takımlarına ev sahipliği yapan “İlyas Demiroğlu Güreş Salonu” tesislerimizden uluslararası şampiyon çıkarmanın gururu anlatılmaz yaşanır. Hayırlı olsun Çatalca’m bu gurur senin. Çatalca’mızın gençleri ilçemizin adını tüm Türkiye ve Dünya’da duyurmaya devam edecek. İşte Çatalca, işte Şampiyon işte Gençlik.’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ