FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca için paça bağlayacaklar

Çatalca belediyesi 21. Erguvan Şenliği kapsamında yarın gerçekleşecek olan Çatalca belediyesi Yağlı Güreşleri ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Yapılan Basın toplantısına Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Belediye Başkan Yardımcıları , Meclis üyeleri, Belediye birim amirleri , Çatalca Güreşleri ağası Şeref Tatlı, Yağlı güreşcilerden Başpehlivanlar İsmail Balaban, Mustafa Taş, Turan Balaban, Osman Aynur, Yusuf Can Zeybek,Şah Ali Kurt, Serkan Serttürk, Menderes Saltık Katıldı. Çatalaca Güreşlerini ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i öve eve bitiremeyen Başpehlivanlar. Yarın Çatalca Gürüşlerinde çatırdı kopacağını, tüm güreş severlerini güreşlere davet ettiler. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ayrıca Çatalca güreşlerinin adını Eyüp Ünlü güreşleri olarak değiştirileceğini de açıkladı.

29 Ağustos 2022 Tarihinde eklendi.
Çatalca için paça bağlayacaklar

Büyük güreşlerden sonra Çatalca geliyor

Çatalca Yağılı Güreşlerinin Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner sayesinde çok daha iyi yerlere geldiğini belirten Başpehlivanlar, tarihi ve uzun süreli güreşlerden sonra organizasyon olarak Çatalca Güreşlerinin birinci sırada olduğunu söylediler.  

Herkesi güreşlere bekliyoruz

Çatalca yağlı güreşlerinin yarın er meydanında başlayacağını belirten Başpehlivanlar. Çatalca ve çevre ilçelerdeki güreş severleriz bu önemli organizasyona davet ettiler.  38 Başpehlivan olarak kıran karına güreşlerin olacağını söyleyen Başpehlivanlar,  Elmalı güreşleri önecesi Güreş severleri güreşe doyuracaklarını söylediler. 

Çatalca Halkla ilişkilen birimi bahçesinde yapılan Çatalaca yağlı güreşleri tanıtım toplantısını Güreş’e dair programının yapımcısı,  yağlı güreşler konusunda idol olan Mehmet Çelik’in sunumu ile gerçekleşen tanıtım toplantısında ilk konuşan  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner  “2019 yılında Çatalca belediyesi başkanlığına aldıktan sonra yaptığımız en güzel şeylerden bir tanesi de spora ve sporcuya verdiğiniz değeri gösterir. Amacımız ne yaptık ben Kırkpınara gittiğimizde bir akşam üzeri de cumartesi akşamıydı çocuklar o gün güreşlerden  çıkmıştı hepsi birlikte bir lokantada yemek yiyorlardı ama gerçekten üzerinde kimisin de tişört vardı üzerinde gömlek vardı kiminsin de şort, kiminsin de  pantolon vardı bunu Çatalca yakışmıyacağını düşünüyorduk ve hemen gelir gelmez Kırkpınar bittikten sonra tüm güneşleri giden ailelerle beraber bir toplantı yaptık yemek yedik onlarla onları şu sözü verdik size en güzel yerde güreş antrenmanını yaptırcak en güzel şekilde de sizleri burada ağırlayıp, güreşlere buradan  yollacağız dedik herhalde o sözümüzü tuttuk tutmaya devam ediyoruz” dedi. 

İstanbul’un incisi yapacağız

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner “ Çatalca’yı güreş ilçesi noktasında 39 tane ilçe içindeİstanbul’un birincisi yapmaya kararlıyız çünkü çok güzel bir alt yapıda var. Daha önce burada çocuklarımız anteraman  noktasında daha önce Ziya Altınoğlu Stadı’nın altında 40 metre² olan bir yerde hiç penceresi olmayan 15,20 dakka güreş antrenmanı yaptıktan sonra merdivenlerden yukarıya çıkarıyorlardı  nefes alıp tekrardan aşağıya Antreman yapmıyolardı, çünkü rutubetli bir ortam kötü bir ortamdı biz gelir gelmez dediki ne yapabiliriz sağ olsun burada tüm meclis Üyesi arkadaşlarımız da Başkan Yardımcılarıma personelimize çok çok teşekkür ediyorum ondan desteği olmasaydı biz bu işleri yapamazlar bugüne kadar güzel bir-solunu onlara kazandırdık . Bugün baktığımızda gittiğimiz tüm organizasyonlarda farklı bir başarı kazanmaya başladık” dedi. 

Yıldıray Pala ve diğer sporcularımız bizim grubumuz

Çatalca’da belediye olarak yapılan tesislerle ilerleme kaydettiklerini söyleyen Çatalyaca Belediye Başkanı Mesut Üner “Çatalcadaki arkadaşlarımız ve en sonda geçen sene bir yılda dört boyatmaya Yıldıray pala kardeşim baş altında bu sene güneşli son dörde kalsaydı yani ilk dörde kalsaydı bugün yarınki güreşlerde başpehlivan onları abileri ile beraber gelicekte ama bunda da bir hayır vardır çünkü bazen merdivenleri çok hızlı çıkmak iyi olmayabilir biz bunların içinde aynı zamanda da minder güreşinde beraber noktaya getirdik ikisini beraber de harmanladı yedi tane kardeşimizi milli takıma yolladık buradan Yıldıray daha yeni geldi Avrupa Şampiyonası’na gitmişti ve burada geçen sene engin atar kardeşimde balkan Şampiyonu oldu kendi grubunda ben Çatalca Allah nasip ederse buradaki güneşteki abiyle beraber bundan sonra o dualı çayırda bütün çocuklarla beraber bizim çocuklarımız da mücadele edecekler” dedi. 

Takım olarak 1. Ligdeyiz 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner” bundan iki , üç gün önce Ankara’da yapılan takım sporları yarışmasında 19 yaş ortalamasıyla birinci lige çıktık şu anda takımız gerçekten çok başarılı çocukları ayrı ayrı teşekkür ediyorum yarın 38 tane başpehlivan  bizimle beraber olacak bugünkü programa gelen tüm başpehlivanlığını çok çok teşekkür ediyorum onlar gerçekten bizlere güreşi çok farklı noktada sevdiren kardeşlerimiz. Biz bu koltuklarda olduğu müddedçe biz onlara sonuna kadar destek vericeğiz çünkü bu işi noktası da yerel bilgi neden şehir belediyeleri işin ucundan tutmazsa bu işler olmaz sağ olsun Mustafa kardeşimiz bizimle beraber bir yıl boyunca bir kış boyunca bizimle beraber antrenman yaptı onunda mutluluğunu yaşadık bu sene final yaptı. Tüm Başpehlivan kardeşlerimize kapılarımızı  açıyoruz bunu net olarak söylüyorum imkanlar doğrultusunda Çatalcada gelip bizimle beraber kamp yapmak istiyorlarsa sonuna kadar yanınızdayız. Burada burada büyük bir teşekkür ve minnet borcumuz o İlyas hocamıza söylemek istiyorum çünkü buranın tohumlarını kendi attı Allah ona gani gani  rahmet eylesin mekanı cennet olsun ki çocukların hepsinin eseri Gökhan hocamla beraber  hocamdı o yüzden ona inşallah gittikleri gittiğin yerde   Allah ona cennet kapılarını açsın” dedi.

4500 sporcu 620 lisanlı oyuncu 

 Çatalca belediyesi olarak 4500 tane sporcu de şu anda göre yapıyoruz hizmet ediyor daha doğrusu Çatalca yetenekli olanları da Belediyespor 620 çocuğumuz da Belediyespor’da şu anda lisanslı sporcumuz basketbol, futbol ve diğer branşlarda ama bugünkü konumuz tabii ki gürüş olduğu için konuşmada sonuna gelirken de yanlış yolda şenlik havasında bir süreç olacağını umuyorum ki vardır ama önemli olan Hataysporlu gelecek olan gençlere gelecek olan seyircilere çok iyi bir şekilde hissettirmek biz de orada mutluluklu ondan sonra inşallah 30 Ağustos zafer bayramı içinde saat 8:00’den sonra güzel bir Zafer Korteji ile Çatalcamızda konserimize beraber 30 ağustosumuzu ve  30 Ağustos zafer bayramını kutlayacağız bitirece ben buraya gelen tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepiniz bu güzel gecede bizlerle olduğun için teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ