FotoGool

SON DAKİKA

Bulut “ Hedefimize doğru ilerliyoruz”

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig’in 28. haftasında 2-2 berabere kaldıkları Trabzonspor maçını değerlendirdi. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut son dakika golüyle 1 puan aldıkları Trabzonspor mücadelesini değerlendirdi. Genç teknik adam, iç saha maçlarında baskılı oynadıklarını ve bu karşılaşmada da en azından yenilmemeyi hedeflediklerini belirtti.

23 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Bulut “ Hedefimize doğru ilerliyoruz”

Sezon başından beri hücum futbolu oynamaya çalışıyoruz.” diyen Bulut, “Baskılı oynamaya çalıştık. Güçlü bir Trabzonspor vardı. 1-1’i yakaladık. İkinci yarıda ikinci golü atarak öne geçmeye çalıştık ama Trabzon ikinci golü buldu. İşimiz zorlaştı.” dedi. Genç teknik adam, “Bir hedefimiz vardı. İlk 5’te olabilmek. Bugün yenilmememiz gerekiyordu. Maç berabere bitti. Yolumuza en iyi şekilde devam etmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ