FotoGool

SON DAKİKA

Karagümrük zirveyi takip ediyor 2-0

Süper lig 27. Haftasında grupta üst sıraları takip eden Fatih Karagümrük, Zirvenin peşini bırakmayan Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle biten karşılaşmanın ikinci yarısında iç aha etkisini hissettiren ev sahibi Fatih Karagümrükspor 50. Dakikada Alassane Ndao’nun attığı golle güçlü rakibi karşısında öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra son sözü 88.dakida Fabia Borini söyledi ve farkı ikiye çıkartarak maçın skorunu belirledi. Ev sahibinin üst üste topuda direkten döndü.

27 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Karagümrük zirveyi takip ediyor 2-0

Bu sezon oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla ilgi çeken Fatih Karagümrük,  kendi sahasında son olarak oynadığı Fenerbahçe maçından aladığı mağlubiyetten sonra,  Zirve yarışını takip eden Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti.  Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken,  ikinci yarıda Alanaya karşısında daha istekli ve daha etkili olan ev sahibi Fatih Karagümrük sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmada ev sahi iFatih Karagümrükspor’un gollerini 50. Dakikada Alassane Ndao ve 88. Dakikada Fabia Borini atarken,  konuk ekibin Mustafa Pektemek’le bulduğu gol VAR’dan görüntülerinden dolayı iptal edildi.

Ligin ilk yarısında Alanya’da oynanan karşılaşmayı,  Aytemiz Alanspor 2-0 kazanmıştı. Bu skor’la Alanyaspor 42 puanla kalırken, grupta 6. sıraya gerilerken,  Fatih Karagümrük aldığı üç puanla 40 puanla grupta zirveyi yakından takip etmeye başladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ