FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray’a Kupada Alanya şoku. 2-3

Ziraat Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Galatasaray’a konuk olan Aytemiz Alanyaspor sahadan galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırmayı başardı.  Karşılaşmada konuk ekip Alanyaspor’a turu getiren golleri 30 ve 48. (P)  Dakikadalarda Khouma Babacan’ın ,  41. Dakikada Salih Uçan atarken ev sahibi Galatasaray’ın gollerini  83. Dakikada Muhammed Mustafa ve 90+4. Dakikada Gedsin Fernandes’ten geldi.  Bu  sonuçla Galatasaray,  Fenerbahçe’den sonra kupaya Çeyrek finalde veda eden ikinci takım oldu. 

10 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray’a Kupada Alanya şoku. 2-3

Ziraat Türkiye kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Galatasaray,  Alanyaspor’u konuk etti.  Karşılaşmada daha ilk yarıda etkini hissettiren ve ev sahibi Galatasaray’ın  açıklarını iyi değerlendiren Aytemiz Alanyaspor 30 ve 48. (P)  Dakikadalarda Khouma Babacan’ın ,  41. Dakikada Salih Uçan’ın attığı gollerle skor’U 3-0’a getirdi.  Karşılaşmada ilk yarıda etkisiz kalan ev sahibi , Maçın ikinci yarıda baskısını kursada bu baskıyı 83. Dakikada Muhammed Mustafa ve 90+4. Dakika Gedsin Fernandes attı.  Maçta başka gol olmayınca Aytemiz Alanya sahadan 3-2 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ