FotoGool

SON DAKİKA

Birol Yalçın İstanbul Kastamonuspor’a veda etti

İstanbul 1.Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden İstanbul Kastamonuspor’da 2022 Ocak ayında göreve başlayan, teknik direktör Birol Yalçın, görevinden ayrıldı.

25 Ocak 2023 Tarihinde eklendi.
Birol Yalçın İstanbul Kastamonuspor’a veda etti

Zeytinburnuspor (6 sezon), Beykoz 1908, Edirnespor (2 dönem), Galatasaray (4 yıl), Batı Trakya Türkleri (9 yıl), Selvispor, Feriköy, Sultanbeyli Belediye, Hasköy, Çıksalın ve son olarak İstanbul Kastamonuspor’da 3 farklı dönemde görev alan Birol Yalçın, kırmızı siyahlıların Başkanı İlker Dilek ile geçtiğimiz Çarşamba günü yaptığı görüşmede karşılıklı olarak görevden ayrılma kararını birlikte almışlardı.

Fatih temsilcisinin teknik patronu olarak çıktığı son maçında Esenay’i 3-2 mağlup eden Birol Yalçın, “İstanbul Kastamonuspor’a olan gönül bağım bitmeyecek” başlıklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Teknik Direktörlükte her görevin bir sonu vardır”
“İstanbul Kastamonuspor’un menfaatleri doğrultusunda Başkan ve Yönetim ile birlikte karar vererek, Esenay maçının ardından görevi bırakma kararı alınmıştır. Teknik Direktörlükte her görevin bir sonu vardır ve artık ayrılma vakti geldi Görev sürem boyunca samimi desteklerini esirgemeyen Başkanımız Dr.İlker Dilek olmak üzere yönetim kurulumuza ve taraftarımız ile futbolcu ailelerine teşekkür ederim. Ayrıca yerime gelen teknik direktör Mete Baş’a ve İstanbul Kastamonuspor camiasına başarılar dilerim.

Ali Kemal Demir

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ