FotoGool

SON DAKİKA

Anadolu Efes taraftarı ile 93-90

Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonu heyecanı, hız kesmeden devam ediyor.
Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi’nin 31. haftasında İspanyol temsilcisi Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmayı İBB Başkanı Ekrem Imamoğlu’da seyretti. Karşılaşmanın üç periyotunu rakibine kaptıran temsilcimiz son periyottaki oyun üstünlüğünü skor üstünlüğüne çevirerek bu önemli karşılaşmadan 93-90 galip ayrılmayı başardı.

22 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Anadolu Efes taraftarı ile 93-90

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İspanya’da oynanan müsabakayı Real Madrid 82-69 kazanmıştı. Sinan Erdem’deki karşılaşmayı özellikle son periyotta heyecan doruktaydı. İlk üç periyottu önde tamamlayan konuk ekip Real Madrid karşısında sor periyotta 88-88 beraberliği bile sağlayan temsilcimiz 15 bin taraftarının desteğini de arkasına aldı.  1. Periyot 19-21, 2.periyot 44-51 ve 3. Periyotu 72-79 bitirdikten sonra rakibini son periyotta adeta ecel terleri döktürdü.  Son iki dakikaya girildiğinde 91-90 öne geçerek Sinan Erdem de ilk kez öne geçmeyi başaran temsilcimiz skor üstünlüğünü eline almayı başardı. 93-90 öne geçtiği maçta son 30sn bu üstünlükle girdi.  Maçın son saniyelerine kadar bu üstünlüğünü sürdüren Anadolu Efes taraftarının desteği ile bu önemli maçtan galip ayrılamayı başardı. 

39. Randevu Anadolu Efes’in 

Anadolu Efes ile Real Madrid, Avrupa Ligi’nde 39. kez karşı karşıya geldi. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda iki takım arasında oynanan 39 müsabakanın 26’sını Real Madrid, 13’sini ise Anadolu Efes kazandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ