FotoGool

SON DAKİKA

Anadolu Efes İkinci yarıda 78-72

THY Avrupa Ligi’nin 25. haftasında bu akşam Anadolu Efes Basketbol Takımı, Fransa temsilcisi LDLC ASVEL’i  konuk etti. İlk periyodu 15-16 kaybeden ekibimiz, ikinci periyotta da kayıp yaşadı ve ilk yarıyı 32-36 kayıpla geçti. Maçın ikinci yarısına hızla başlayan Anadolu Efes 3. Periyotu 54-50 önde kapattı. Son periyotta ‘da üstünlüğünü devam ettiren ekibimiz sahadan 78-72 galip ayrıldı

04 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Anadolu Efes İkinci yarıda 78-72

Sinan Erdem Kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını kötü geçiren ekibimizi Anadolu Efes maçın ikinci yarısındaki performansı göz doldurdu.  Koronavirüs sebebi ile iki karşılaşmasını oynamayan ekibimiz 12. Galibiyetini almış oldu.  İlk iki periyotu mağlup kapatan Anadolu Efes maçın ikinci yarısından itibaren oyunun tüm temposunu ve skor üstünlüğünü eline alarak sahadan galip ayrılmayı başardı.

1.periyot: 15-16

2.periyot: 32-36

3. periyot: 54-50

4. periyot:

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ