FotoGool

SON DAKİKA

Anadolu Efes fark attı. 109-77

THY Euroleague’nin 27. Haftasında Anadolu Efes İsrafil temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i konuk etti. maçın başında eline aldığı oyun üstünlüğünü ve skor üstünlüğünü devam ettiren ve her periyotta farkı daha çok açan Anadolu Efes bu maçtan 109-77 galip ayrılmayşı başardı

24 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Anadolu Efes fark attı. 109-77

Covid -19’dan dolayı iki maçı ertelenen Anadolu Efes bu sezon çıktığı 24. Karşılaşmadan 12 galibiyet alırken,  12 ‘ de mağlubiyet yaşadı.  Anadolu Efes en son deplasmanda Yunanistan ekibi Olympiakos’a 87-85 mağlup olmuştu.  Sinan erden spor salonunda taraftarının da büyük desteğini alan Anadolu Efes maçın başından itibaren eline aldığı oyun üstünlüğülü skor üstünlüğü ile devam ettirdi.  İlk periyotta 11 sayı ikinci periyotta 14 sayı, üçüncü periyotta 27 sayı farka çıkarttı.  Son periyotta da üst üste aldığı sayılarla farkı iyice açan temsilcimiz bu önemli maçtan 32 sayı fark atarak 109-77 galip ayrılmayı başardı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ