FotoGool

SON DAKİKA

Nefesleri kesen Maçın galibi Anadolu Efes 84-79

Turkish Airlines EuroLeague’de Türk derbisi heyecanı yaşanıyor. Play-Off hedeflerini doludizgin sürdüren temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, 28. hafta maçında kozlarını paylaşıyor. Ligin ilk yarısında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Efes, 89-84 kazanmıştı. Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko maçı 84-79 ev sahibi Anadolu Efes üstünlüğü ile bitti.

03 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Nefesleri kesen Maçın galibi Anadolu Efes  84-79

Sinan Erdem Kapalı spor salonunda oynanan ve tüm biletlerin tükendiği karşılaşmada maçın ilk iki periyotunda rahat bir oyuna sergileyen ve Fenerbahçe karşısında bariz bir üstünlük sağlayan Anadolu Efes ilk periyotta 9 sayı, ikinci periyotta 16 sayı ve üçüncü periyotta ise 11 sayı fark attı.  Son periyot adeta nefesleri kesti, temponunu yüksek olduğu mücadelede Fenerbahçe aradaki farkı  1 sayıya kadar inmesine rağmen bunun devamını getiremedi. Son saniyesine kadar heyecanın düşmediği maçtan ev sahibi Anadolu Efes maçtan 84-79 galip ayrıldı. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ