FotoGool

SON DAKİKA

Zorlu Çatalcaspor’da

Misli.com 3.lig 3. Grupta mücadele eden Çatalcaspor , orta sahasına takviye yaptı.  Ligin ilk haftasında Modafende Forma giyen Ali Zorlu ‘yu renklerine bağladı.  Tecrübeli oyuncu Çatalcaspor’la resmi mukavele imzaladıktan sonra bugün yapılan ilk idmana da çıktı.

24 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Zorlu Çatalcaspor’da

Grubunda ligin ilk karşılaşmasında Yalovaspor’u 6-2 gibi farklı bir skor’la mağlup eden Çatalcaspor sezon başından bu yana aradığı orta saha oyuncusunu bularak transferini gerçekleştirdi.  Merkez Ortama saha, Sağ kanat ve sağ bek oynama özelliği bulunan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu ofansif futbolu ile sarı kırmızılı ekibin gücüne güç katması bekleniyor.

Modafende bir maça çıktı, Çatalca’ya geldi

Geçtiğimiz hafta sonunda Modafen’nin Sultanbeyliği ile oynadığı karşılaşmada 77. Dakikada oyuna giren Ali Zorlu, yapılan görüşmeler sonrasında kulübü Modafen’den affını isteyerek Çatalcaspor’la her konuda anlaşarak sarı kırımızılı formayı seçti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ