FotoGool

SON DAKİKA

Yılport Samsun 3 puanı 1 golle aldı 1-0

TFF 1.lig 2.haftada grupta zirve yarışı yapan iki takımın mücadelesinden gülen taraf Yılport Samsunspor oldu. Temposu yüksek geçen karşılaşmanın ik yarısına hızlı ve etilibaşlayan konuk ekip, İstanbulspor karşısında etkili olarak 13’ Dakikada Guido Koçer ‘in attığı golle öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun temposunu eline geçiren ev sahibi İstanbulspor geliştirdiği pozisyonlara rağmen istediği gol ve gollere ulaşamadı. Karşılaşmadan üç puanla ayrılan Yılport Samsunspor önemli bir galibiyete imza attı.

20 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Yılport Samsun 3 puanı 1 golle aldı  1-0

Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısıda oyunun temposunu elinde bulunduran ve bu oyunu ile 13. Dakikada bulduğu golle öne geçen konuk ekip ikinci yarıda bu futbolunu sürdüremedi. Oyunun temposunu eline geçiren İstanbulspor adeta rakibini kendi yer alanına hapsederek geliştirdiği ataklarla ecel terleri dökülmesine rağmen istediği gol yada gollere ulaşamadı.  İlk yarıda bulduğu golle Yılport Samsunspor sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.  Yılport Samsunspor bu sonuçla puanını 46’a çıkartırken, İstabulspor AŞ 40 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ