FotoGool

SON DAKİKA

Yalçın ” Tek sorumlu benim”

Trabzonspor mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulunan siyah beyazlı ekibin teknik patronu Sergen Yalçın “takımın gidiş hattınını son müsabakalara göre iyi bir izlenim vermiyor, İstediğimiz gibi oynadığımız söylenemez. Devrelerin son anlarında bize yakışmayan goller yedik. Konsantrasyon eksikliği ve nerede olduğunun farkında olmamak bu gollere neden olabiliyor. Burada sorumlu benim. Bazı şeyleri düzeltmeliyiz”dedi.

07 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Yalçın ” Tek sorumlu benim”

Artık bazı şeyleri söylemeliyiz. Gidişatımız beklentinin altında. Son müsabakalarımız iyi izlenim vermiyor. Bugünkü maçta iki takımın da iyi oynadığı bölümler oldu. İstediğimiz gibi oynadığımız söylenemez. Devrelerin son anlarında bize yakışmayan goller yedik. Konsantrasyon eksikliği ve nerede olduğunun farkında olmamak bu gollere neden olabiliyor. Burada sorumlu benim. Bazı şeyleri düzeltmeliyiz. Problemleri tespit ederek hemen çözüm üretmeliyiz. Aldığımız sonuçlar camiamıza yakışmıyor. Bugünkü maçta yorulan ve performans düşen oyuncuları değiştirmek zorunda kaldık. Bahane değil çözüm üretmeliyiz. Herkesin beklediği sağlıklı oyuncu grubunu sahaya çıkarmamız gerekiyor.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ