FotoGool

SON DAKİKA

Yalçın ” futbolun doğallığı ortadan kalktı”

Alanya karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın var sistemini eleştirdi. Var sisteminin neye göre çalıştığını anlamadıklarını belirten Yalçın Var sisteminden dolayı futbolun doğallığının ortadan kalktığını ifade ederek. Hakemlerin maçları biraz daha dikkatli yönetmeleri gerektiğini söyledi.

13 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Yalçın ” futbolun doğallığı ortadan kalktı”

Sergen Yalçın “VAR sisteminin neye göre çalıştığı belli değil. Verilen verilmeyen penaltılar olacak gibi değil. Türkiye’de futbol, VAR’ın başında oturanların eline geçti. Maçı kimin kazancağını çoğu zaman VAR’ın başındakiler belirliyor. Rıdvan’a vurulan dirseğe sarı kart yeterli mi bakmak lazım. Biz sadece rakiplerle oynamıyoruz, başka etkenlere karşı da oynuyoruz. VAR yüzünden sürekli penaltı yiyoruz.  Bizim lehimize olan pozisyonlarda hiçbir şey devreye girmiyor. Hakemler tam bir felaket, daha dikkatli bir şekilde maç yönetsinler. Fenerbahçe ile oynadığımız maçta, Fenerbahçe’yi bile mağdur gösterdiler. VAR nedeniyle oyunun doğallığı ortadan kalktı. Rakipler dışındaki etkenlerle nasıl mücadele edeceğimizi düşünüyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ