FotoGool

SON DAKİKA

Vefa’da Ömer Saltuk Toksoy Başkan adaylığını ilan etti

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa’nın Başkan Yardımcısı Ömer Saltuk Toksoy, 02 Temmuz’da Vefa Lisesinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

20 Haziran 2022 Tarihinde eklendi.
Vefa’da Ömer Saltuk Toksoy Başkan adaylığını ilan etti

Yeşil-beyazlılarda son yıllarda özellikle altyapıda çok başarılı çalışmalar yapan Vefa’nın altyapısını adından söz ettirir hale getiren Toksoy, yaptığı açıklamada, “Vefalılar tarafından şahsıma gösterilen teveccüh ile birlikte Başkan adayı olmamdaki yoğun talep ve yapmış olduğum istişareler neticesinde, merhum Babamın da Başkanlık yaptığı Asırlık Çınar’da Başkan olarak da hizmet etmek şahsım ve ailem için büyük bir onurdur. Bu doğrultuda yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da Başkanlığa aday olduğumu ve Büyük Vefa camiasına ve spor kamuoyuna bildiririm” dedi.

Vefalıların Kongreye katılımını beklediğini belirten Toksoy, “Sadece İstanbul’da yaşayanlar değil, güzel ülkemizin dört bir yanındaki Vefalıların da desteğini talep ediyorum. Vefa Lisesi mensup ve mezunlarından da destek bekliyorum. Zorlukları hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Vefa’yı en iyi şekilde temsil edebilmek adına yol arkadaşlarım ile birlikte bu kutsal göreve talip olduk. Vefalıların gurur duyacaklarını bir Vefa için çok çalışacağız. Kıymetli Üyelerimizin de varsa şayet aidatlarını yatırıp Kongremize iştirak etmesini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeşil-Beyaz renklere gönül vermiş olan Vefalıların beklentilerini çok iyi bildiğini söyleyen Toksoy, “Türk sporuna çok büyük hizmetler sunmuş olan şerefli camiamızın hak ettiği başarılara ulaşabilmesi için elimizi taşın altına koyma ve şu ana kadar yapmış olduklarımızdan daha fazla fedakârlık etmenin vaktinin geldiğini gördük. Kongre Üyelerimizin bizi Vefa Spor Kulübü Başkanlığına layık görmesi durumunda, görevimizi şimdiye kadar olduğunu gibi bundan sonra da büyük bir tutku ve kararlılıkla yapacağımızı bilmelerini isterim” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ