FotoGool

SON DAKİKA

Üç puanı 3 golle aldı 3-0

Trendyol Süper Lig dördüncü haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında konuk ettiği Alanyaspor’u ikinci yarıdaki rahat bol gölü oyunuyla mağlup etmeyi başardı. Maç fazlasıyla geçen hafta liderlik koltuğuna oturan sarı lacivertli ekip dördüncü haftanın açılış maçında üç puanı hanesine yazdırarak liderliği bırakmadı. Karşılaşmada Fenerbahçeye üç puan getiren golleri 43’ ve 65. Dakikalarda Tadic, 67. Dakikada E. Dzeko attı.

30 Ağustos 2024 Tarihinde eklendi.
Üç puanı 3 golle aldı 3-0

Grubunda 2. Hafta aldığı Göztepe beraberliğinin dışında üç maçından da üçer puanla ayrılarak grupta liderlik koltuğunda maç fazlasıyla oturan Fenerbahçe ilk yarısında Tadic’le bir gol bulmasına rağmen zorlanan ev sahibi Fenerbahçe ikinci yarıdaki futbolu ile rakip. Savunmaya ecel terleri döktürdü.  Tecrübeli oyuncuları ile sonuca giden Fenerbahçe taraftarına iyi bir galibiyet seyrettirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ