FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor üç puanı hatırladı 1-0

Süper ligin 5.haftasının açılışı karşılaşmasında Ümraniyespor’a konuk olan Trabzonspor ilk iki haftada aldığı galibiyetlerin ardından, üçüncü haftada Antalya mağlubiyeti, ardındanda da kendi sahasında Galatasaray beraberliğinin ardından 5.haftada bu kez sahadan üç puanla ayrılarak iki haftalık galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşmanın tek golü 60. Dakikada Trezequet atarken, ev sahibi Ümraniyespor 5. Hafta sonunda galibiyete hasret kaldı.

02 Eylül 2022 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor üç puanı hatırladı 1-0

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan sahasında oynanan karşılaşmada ilk yarıda gol sesi çıkmadı.  Maçın ikinci yarısında baskısını kuran konuk ekip Trabzonspor taraftarının da büyük desteği ile oyunu rakip yer alana yıkmayı başardı.  Maçın 60. Dakikasında galibiyet golünü Trezequet’le bulan bordo mavili ekip farkı daha da açmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı.  İki haftalık galibiyet hasretine bu sonuçla son veren Trabzonspor Ümraniyespor deplasmanını üç puanla kapatarak camiasının yüzünü güldürdü.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ