FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor , Kasımpaşa’dan üç puanla ayrıldı

Süper Lig’in 28. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı Djaniny ve Bakasetas’ın golleriyle geçerken ligde deplasmanda üst üste 5. galibiyetini aldı ve ligde deplasmandaki yenilmezlik serisini de 11 maça çıkardı.Trabzonspor’a üç puanı getiren golleri 24. dakikada Djaniny ile 73. dakikada Bakasetas ağlarlar buluşturdu.Kasımpaşa’nın tek golünü ise 39. dakikada penaltıdan Yusuf Erdoğan attı.Ligde deplasmanda üst üste 5. galibiyetini alan Trabzonspor, ligde dış sahadaki yenilmezlik serisini de 11 maça çıkardı. Trabzonspor, 27. maçı sonunda puanını 51’e yükseltirken Kasımpaşa ise 27. maçı sonunda 29 puanda kaldı. 

05 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor , Kasımpaşa’dan üç puanla ayrıldı

GOL – 24. dakikada Trabzonspor öne geçti. Brecka’dan ceza sahası dışında topu kapan Djaniny, rakibini de çalımlayarak ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu çekti ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1.

GOL – 39. dakikada penaltı atışını kullanan Yusuf Erdoğan, topu filelere gönderdi. 1-1.

GOL – 73. dakikada Trabzonspor tekrar öne geçti. Berat Özdemir’in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Djaniny’nin şutunda kalecinin müdahalesiyle havalanan ve ağlara doğru giden topu Tosic son anda çizgi üzerinden çıkardı. Dönen topu penaltı noktasında kontrol eden Bakasetas, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı boş ağlara gönderdi. 1-2.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ