FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor kampa girdi

TFF Süper ligi Cemil Usta Sezonu 28. Haftada yaşadığı puan kaybından sonra liderlik koltuğundan inen Trabzonspor 29. Hafta’da kendi sahasında konuk edeceği MKE Ankaragücü karşılaşması hazırlıklarını tamamladı. Kampa giren Trabzonspor, kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu, teknik heyet, oyuncuları ve kulüp çalışanları yapılan covid19 testlerinin de negatif çıktığı öğrenildi.

26 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor kampa girdi

Yarın kendi sahasında MKE Ankara Gücü ile arşı karşıya gelecek olan bordo mavili ekip son çalışmasını bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı çalışma ile tamamladı. Teknik direktör Hüseyin Çimşir nezaretinde yaptığı idmanda taktik çalışan Trabzonspor  bu önemli maç için kampa girdi.

Covid 19 negatif çıktı

Öte yandan Trabzonspor kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu,  teknik heyet, oyuncular,  kulüp çalışanlarının girdiği testin sonuçlarını bugün resmi internet sitesinden duyurdu.  Yapalan açıklama şu şekilde;

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizin yanı sıra futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve çalışanlarımıza her hafta rutin olarak uyguladığımız COVID-19 testlerinin onuncusu yapılmış olup pozitif vakaya rastlanmamıştır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ