FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor , Galatasaray maçının taktiğini çalıştı

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 30. Haftasında Ali Samiye Spor kompleksi Türk telekom sahasında Galatasaray’ın konuğu olacak. Zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Trabzonspor bu gün yaptığı idmada bu önemli karılaşmanın taktiğini çalıştı.  Teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yapılan taktiksel idmanla hazırlıklarına devam eden Bordo mavili ekip, yarın yapacağı idmanla hazırlıkları tamamlayacak.

03 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor , Galatasaray maçının taktiğini çalıştı

 

Grubunda üst üste aladığı beraberliklerle grupta liderlik koltuğundan inen ve zirve yarışını 2 puan geriden takip eden Trabzonspor zorlu Galatasaray karşılaşmasına hazır durama geliyor. Pazar günü İstanbul Ali Samiyen Spor kompleksi Türk Telekom sahasında sarı kırmızılı ekibe konuk olacak ve şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Trabzonspor,  teknik direktörü Hüseyin Çimşir nezaretinde taktiksel ağırlıkla çalışma yaptı.  Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan taktiksel idmanda teknik direktör Hüseyin Çimşir’in oyuncuları sık sık uyardığı dönüm noktası olan bu karşılaşmada hata yapmamaları gerektiğinde uyarılarda bulunduğu öğrenilirken,  son çalışmayı yarın kendi tesislerinde yapacak olan Trabzonspor kampa girecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ