FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor Galatasaray maçına hazırlanıyor

TFF Süper Lig Cemil Usta sezonu 30 haftasında Galatasaray’a konuk olacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını Trabzon Mehmet ALi Yılmaz tesislerinde bugün yaptığı idmanla sürdürdü.  Şampiyonluk yolunda önemli bir konuma sahip olan karşılaşma için hazırlıklarını sıkı bir şekilde devam ediyor

01 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor Galatasaray maçına hazırlanıyor

TFF süper ligde iki hafadır üst üste puan kaybına uğrayan ve haftalardır sürdürdüğü liderliği kaybeden bordo mavili ekip bu önemli deplasmandan üç puanla ayrılmak istiyor.

Son olarak oynadığı iki karşılaşmadan 4 puan kaybederek sadece 2 puanı hanesine yazdıran Trabzonspor Galatasaray karşılaşmasına üç puan parolasıyla hazırlanıyor.  Teknik direktör Hüseyin Çimşir nezaretinde hız ve dayanıklılık idmanı yapan bordo mavili ekip, bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını yarın yine kendi tesislerinde yapacağı idmanla devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ