FotoGool

SON DAKİKA

Trabzon vurgun yedi 2-2

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 31. Hafta’da salı günü kendi sahasında konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor şampiyonluk yolunda önemli bir vurgun yedi.  Sahadan bir puanla ayrılan bordo mavili ekip puanını 62. Çıkartırken,  Lider Başakşehirle arasındaki puan farkı da 4’e çıktı.

08 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzon vurgun yedi 2-2

Son 4 haftada 3 beraberlik,  1 galibiyet alarak şampiyonluk yolunda önemli kayıplar yaşayan Trabzonspor ilk iki beraberlikte gruptaki liderliğini, son Antalya beraberliğinde ise belkide şampiyonluğu kaybeden taraf oldu.

Trabzonda oynanan karşılaşmada ligin ikinci yarısının flaş ekibi Antalyaspor’u konuk eden bordo mavili ekip, kendi sahasında oynadığı en son karşılaşmadan şine beraberlikle ayrılmıştı.  Konuk ekip Antalyaspor 8. Dakikada geliştirdiği atakta Ufuk Akyol’un attığı golle öne geçmeyi başardı 0-1. Bu gole 15. Dakikada Soso ile Önce penaltı golü ile cevap veren ev sahibi,  43. Dakikada yine Sosa ile yine penaltı vuruşu ile bulduğu golle öne geçerek ilk yarıyı bu skorla tamamladı 2-1

Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde kapatan Trabzonspor,  karşılaşmanın ikinci yarısında rakibinin atakları karışısında zor anlar yaşadı. Maçın 66. Dakikasında Yetka Kurtuluş’un attığı golle beraberlik sağlayan konuk ekip Antalyaspor, karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Ev sahibi takım 62 puana çıkarken,  Akdeniz ekibi Antalyaspor puanını 38’e yükseltti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ