FotoGool

SON DAKİKA

Trabzon uzatmada güldü 1-2

Süper Toto Süper ligin zirveyi ilgilendiren karşılaşmasında Beşiktaş grubun lideri Trabzonspor’u konuk etti. İlk yarıda 45+4. Dakikada Abdülkadir Ömür’ün golü ile öne geçen konuk ekip Trabzonspor ikinci yarıda bu üstünlüğünü koruyamadı ev sahibi Beşiktaş 62. Dakikada Larin’le beraberliği sağladı. Karşılaşmada son sözü 90+6. dakikada gelişen kontra atakta Andereas Corneleus söyledi ve attığı golle trabzonsporA üç puanı kazandıran isim oldu. Bu skor’la lider Trabzonspor puanın 30’e yükseltirken, Beşiktaş 20 puanda kaldı

06 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Trabzon uzatmada güldü 1-2

Süper ligde zirveyi ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş grubun lideri Trabzonspor’u konuk etti.  İlk yarıda ev sahibi karışısında tam bir deplasman takımı gibi oynayan Trabzonspor 45+4. Dakikada Abdülkadir Ömür’ün attığı golle öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunda etkisini hissettiren ev sahibi Beşiktaş 62. Dakikada Cyle Larin’le bir gol bularak beraberliği sağladı. Maçın son dakikasına kadar karşılıklı atakların olduğu maçta son sözü konuk ekip trabzonspor söyledi ve maçın 90+6. dakikada gelişen kontra atakta Andereas Corneleus’un attığı golle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. 

Türbinler gergindi

Karşılaşmanın başlaması ile maçın gerginliği türbinlerde hissedildi. Maçın daha başında protokol türbininde olan  gerginliği Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi araya girerek engelledi. Maçta Trabzonspor’un bulduğu golden sonra devre arası yine olaylar oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ