FotoGool

SON DAKİKA

Trabzon fırtınası bu kez İstanbulda esti 1-2

Süper ligin 16 haftasında Fatih Karagümrük’ün konuğu olan Trabzonspor , aldığı Galatasaray mağlubiyetinden sonra , galibiyet serisine devam etti. Fatih Karagümrük bu sezon ilk kez kendi sahasında mağlup ayrıldı. Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 46.dakikada Anthony Nwakaeme, 81. DakikadaCelep Ekuban atarken. Ev sahibi Fatih Karagümrük’ün tek golünü 70. Dakikada Jure Balkovec attı.

03 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Trabzon fırtınası bu kez İstanbulda esti 1-2

İlk yarısında gol sesi çıkmayan önemli karşılaşmada Abdullah Avcı ile yükselişe geçen Trabzonspor yakaladığı galibiyet serisine, kendi sahasında oynadığı Galatasaray karşılaşmasında aldığı mağlubiyetle son vermişti.  Fatih Karagümrük kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda üstünlüğü ile tüm dikkatleri üzere çekmişti.  Kendi sahasında ilk kez mağlup olan Fatih Karagümrük özellikle maçın ikinci yarısında istediği oyunu oynayamayarak mağlubiyete davetiye çıkartmış oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ