FotoGool

SON DAKİKA

Trabzon Alanya’ya hazırlanıyor

TFF süper lig 29. Haftada sahasında konuk edeceği Aytemiz Alanya karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.  Cuma günü Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Teknik direktör Hüseyin Çimşir nezaretinde çalışmaların deva etti. Alanya karşılaşmasına taktiksel idmanlarla hazırlanan bordo mavili ekip şampiyonluk yolunda kazaya uğramak istemiyor

20 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzon Alanya’ya hazırlanıyor

Ziraat Kupasında da Finalde karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor ligde karşı karşıya gelecekler. Pazartesi günü kendi sahasında saat 21:00’de oynanacak olan lig maçı öncesi hazırlıklarına devam eden bordo mavili ekip,  teknik direktör Hüseyin Çimşir nezaretinden taktiksel bir çalışma yaptı. Ligde ve kupada alınan sonuçlardan sonra oyuncuların ve teknik heyetin neşeli oldukları gözden kaçmadı.  Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını bugün ve yarın yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ