FotoGool

SON DAKİKA

Tepecikspor’dan kötü futbol, Kötü sonuç 1-2

Misli.com 3.lig 2.grupta zirve yarışını takip eden iki takım arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf konuk ekip Yomraspor oldu. Karşılaşmada Yomraspor’a üç puanı getiren golleri 18.dk ve 55(P) Mert Miraç Altınbaş atarken, ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor’un tek golünü 2. Dakikada İsmail Karakoç attı. B.Çekmece Tepecikspor oynadığı kötü futbolla kötü bir sonuç alarak play- off oynama şansını biraz daha zora soktu

21 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Tepecikspor’dan kötü futbol, Kötü sonuç 1-2

Zirve yarışını takip eden ve play-off mücadelesi vermek isteyen iki takımın mücadelesinde maça hızlı başlayan ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor AŞ oldu.  Daha maçın başında 2. Dakikada İsmail ile golü bulan ev sahibi bu golün ardından beklenen futbolunu sergileyedi.  Maçın 18’ dakikasında Mert Miraç Altınbaş’ın ilk golü ile beraberliği sağlayan Yomraspor ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun olarak biraz daha toparlanan ev sahibi karşısında temkinli bir futbol sergileyen Yomraspor 55. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu ilk golün sahibi Mert Miraç Altınbaş’la gole çevirerek bu kez skor’da da üstünlüğü eline aldı.  Karşılaşmanın son dakikalarına doğru ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor’un yaptığı ataklar sonuç getirmedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ