FotoGool

SON DAKİKA

Tepecikspor’a Nazilli darbesi 0-1

Grupta zirve yarışı yapan B.Çekmece Tepecikspor AŞ ligin ilk yarısının son iç saha maçında,yine kendisi gibi zirve yarışından kopmak istemeyen Nazilli Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmada ilk yarıda 17. Dakikada Muhammed Ali’nin attığı gole engel olamayan ev sahibi B.Çekmecespor maçın kalan dakikalarında üstün ve baskılı olmasına rağmen. İstediği golü bulamayarak bu sezon ilk kez kendi sahasında mağlup oldu.

30 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Tepecikspor’a Nazilli darbesi 0-1

Karşılaşmanın ilk yarısının ilk çeyriğinde daha etkili olan konuk ekip Nazilli Belediyesuapor oldu.  Ve bunun karşılığını 17. Dakikada geliştirdiği organize atakta Muhammet Ali’nin attığı golle aldı.  Maçın ilk yanısında kalesinde gördüğü bu golden sonra baskısını hissettiren ve kanatlarda gelerek gol arayan ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor AŞ,  bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Maçın ilk yarısı konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında baskılı olan ev sahibi B.Çekmecespor bu baskısına rağmen gol bulamadı. Konuk ekip Nazilli Belediyespor savunmasında gelen atakları iyi karşılarken, kontra ataklarla da farkı açmaya çalıştı. Maçın 84. Dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu  Murat Can Bölükbaşı kullandı ve topu auta gönderdi.

İç sahada ilk mağlubiyetini aldı

B.Çekmece Tepecikspor bu sezon kenda sahasında oynadığı karşılaşmalarda 4 galibiyet 3 beraberlik almıştı.  Kendi sahasında oynadığı Nazilli Belediyespor karşısında sadana ilk kez mağlup ayrılmak zorunda kaldı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ