FotoGool

SON DAKİKA

Tepecikspor şansı kaçırdı. 2-2

Misli.com 3.lig 2. Grupta Zirveyi takip eden B.Çekmecespor Tepecikspor, Grubunda orta sıralarda bulunan Tekirdağspor’u konuk etti. Karşılaşmada Tepecikspor’un golleri 42 ve 57. Dakikalarda İlhan Aslanoğlu atarken. Konuk ekip Tekirdağspor’un gollerini 25. Dakikada Cankut Atasoy ve 86. Dakikada Hakkı Türker’den geldi. Karşılaşmanın 90+6. dakikada Tepecikspor adına kazanılan penaltı vuruşunu Ömer Karancı kullandı. Tekirdağ kalecisi bu vuruşta topu kornere gönderdi.B.Çekmecespor en son kendi sahasında 14. Haftada. Ağrı 1970’i 5-0 mağlup etmişti. Maçın son dakikalarına kadar üstün olan Tepecikspor galibiyeti kaçırarak camiasını üzdü

04 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Tepecikspor şansı kaçırdı. 2-2

Lİgin ilk yarısının bitimine doğru düşüş yaşayan ve oynadığı 4 karşılaşmada galibiyet yüzü görmeyen B.Çekmece Tepecikspor,  Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Yozgatspor’a karşı aldığı galibiyetle moral buldu.  Tekirdağ karşısına bu moralle çıkan yeşil beyazlı ekip sahadan üç puanla ayrılmaya çok yakınken,  86. Dakikada kalesinde gördüğü gole engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. ayrıca ev sahibi Tepecikspor AŞ 86. dakikada Ömer Karancı ile bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısına iyi başlayan ev sahibi Tepeickspor olmasına rağmen ilk golü bulan taraf konuk ekip Tekirdağspor oldu. Maçın 25. Dakikasında Cankat Atasoy’un attım golle öne geçen Tekirdağ karşısında ev sahibi Tepecikspor 42. Dakikada İlhan Aslanoğlu’nun ilk golü ile beraberliği sağladı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun üstünlüğü elinde tutan ev sahibi Tepecikspor 57. Dakikada İlhan Aslanoğlu’nun attığı golle bu kez eşitliği bozarak öne geçmeyi başardı.  Karşılaşmada oyun ve skor üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen bu üstünlüğünü sürdüremeyen ev sahibi 86. Dakikada gelişen Tekirdağspor atağında Hakkı Türker’in attığı gole engel olamadı. Maçın son uzatma rdakikasında kazanılan penaltı vuruşunu Ömer Karancı kullandı ,  bu vuruşta Tekirdağ kalecisi başarılıydı ve topu filelere gitmesini engel oldu. bu vuruşla üç puanı kaçıran ev sahibi ekipte .büyük üzüntü yaşandı.   Karşılaşmadan iki takımda sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ