FotoGool

SON DAKİKA

Tepecikspor Galibiyet hasretine son verdi 4-1

Misli.com 3.lig 2,grupta play-off şansını devam ettirmek isteyen B.Çekmece Tepecikspor, kendisi gibi play-off oynamak isteyen Ceyhanspor’u konuk etti. Oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 31 ve 90+5. dakikadalarda İlhan Aslanoğlu’nun ve 69. Dakikada Ömer Buğdaycı ve 87. dakikada İsmail’in attığı gollere, konuk ekip Ceyhanspor 71. Dakikada Yunus Nas ile cevap versede sahadan üç puanla ayrılan taraf Tepecikspor oldu . Yeşil beyazlı ekip, 10 hafta sonra kendi sahasında ilk galibiyetini alırken, 5 hafta sonra da galibiyeti hatırladı.

03 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Tepecikspor Galibiyet hasretine son verdi 4-1

Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada play-off şansını sürdürmek isteyen B.Çekmece Tepecikspor güçlü rakibi Ceyhanspor karşısında ilk yarıda daha üstün ve daha iyi bir futbol sergiledi ve bu oyununu 31. Dakikada İlhan Aslanoğlu’nun attığı golle süslemeyi başardı.  Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi Ceyhanspor’un atakları karşısında iyi bir savunma yapan ev sahibi kontra ataklarla da farkı açmaya çalıştı. karşılaşmanın 69b. dakikasında Ömer Buğdaycı ile farkı ikiye çıkartan ev sahibi  87. dakikada İsmail’in attığı golle farkı iyice açtı. Maçta son sözü 90+5. dakikada ilk golün sahibi İlhan Aslanoğlu oldu ,   Ceyhanspor’un tek golünü 71. dakikada Yunus Nas  attı.  Karşılaşmada başka gol olmayınca Tepecikspor aldığı bu galibiyetle play-off şansını devam ettirdi.

Galibiyete hasretti

B.Çekmece Tepecikspor 14. Haftada kendi sahasında oynadığı Ağrı 1970 karşılaşmasında aldığı galibiyetten sonra  iç sahada galibiyet yüzü görmemişti.  24. Haftada güçlü rakibini mağlup eden B.Çekmece Tepecikspor ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında aldığı deplasman galibiyetinden sonra 5 hafta sonra hanesine ilk defa üç puanı yazdırmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ