FotoGool

SON DAKİKA

Tepecikspor Cepten yedi 0-0

Misli.com 3.lig 2. Grupta play-off mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmadı. B.Çekmece Tepecikspor AŞ , Grubunda bir üst sırasında bulunan Mardin Fosfatspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip , ev sahibi takım. Tepecikspor’un kötü oyunundan dolayı daha etkili gözükürken, ikinci yarıda roller değişti ve iyi ve etkili olan taraf ev sahibi Tepecikspor oldu. Bu üstünlüğüne rağmen gol bulamayan ev sahibi sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

17 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Tepecikspor Cepten yedi 0-0

Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada,  iki takımda play-off’a gidebilme mücadelesi verdiler.  B.Çekmecespor ,  grupta kendisinden bir üs sırada bulunan Mardin Fosfatspor karşısında ilk yarıdaki tutuk oyunu ile dikkat çekti. Tepecikspor karşısında ilk yarıda daha diri olan konuk ekip orta sahadaki üstünlüğü zaman zaman forvet hattını da taşıdı.  Pozisyonlara da giren konuk ekip bu pozisyonları değerlendiremedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında bu kez roller değişti ve etkili olan taraf ev sahibi Tepecikspor oldu.  Rakibini zaman zaman kendi yeralanına hapsetmesine rağmen son vuruşlarda istediği yapamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ