FotoGool

SON DAKİKA

Tepecikspor AŞ Lideri devirdi. 3-1

Misli.com 3. Lig 2,. Grupta zirve yarışını takip eden B.Çekmece Tepecikspor, konuk ettiği grubunun lideri Belediye Kütahyasapor’u mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada ev sahibine galibiyeti getiren golleri 38. Dakikada Tayfun, 53. Dakikada Yasir ve 73. Dakikada İlhan Aslanoğlu atarken, konuk ekibin tek golünü 55. Dakikada Güven attı. Tepecikspor aladığı bu galibiyetle play-off şanasını elde ederken, grup lideri Belediye Kütahyaspor beklemediği bir mağlubiyet aldı.

25 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Tepecikspor AŞ Lideri devirdi. 3-1

Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada ilk yarıda rakibi karşısında etkili olan ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor bu futbolunun karşılığını 38. Dakikada Tayfun Yanar’ın attığı golle aldı,. İlk yarısını 1-0 önde kapadığı karşılaşmanın. İkinci yarısına da hızlı başlayan ev sahibi :B.Çekmece Tepecikspor AŞ 53. Dakikada Yasir’in attığı golle farkı ikiye çıkarttı 2-0. Bu golden sonra etkili olmaya başlayan konuk ekip Belediye Kütahyaspor 55. Dakikada Güven ‘in attığı golle farkı bire indirmeyi başardı 2-1.  Karşılaşmada 69. Dakikada Belediye Kütahyaspor’dan Erdem’in kırmızı kartla oyun dışında kalmasından dolayı oyun anlayışından uzaklaşan konuk ekip karşısında 73. Dakikada gelişen ev sahibi atağında İlhan Aslanoğlu attığı golle farkın tekrar ikiye çıkmasına sağladı 3-1

B.Çekmece Tepecikspor AŞ bu sonuçla puanını 35’e yükseltirken,  lider Belediye Kütahyaspor 54 puanda kaldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ