FotoGool

SON DAKİKA

Tepecik uzatmada yıkıldı. 2-2

Misli.com 3. Lig 2 grupta orta sıraları ilgilendiren karşılaşmada B.Çekmece Tepecikspor’a konuk olan Halide Edip Adıvar maçın son uzatma dakikakalarına 2-1 mağlup girdiği karşılaşmada attığı golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmayı başardı.  Son dakika golü ile beraberliği sağlayan konuk ekip Halide Edip Adıvar büyük sevinç yaşarken, kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçıran B.Çekmece Tepecikspor büyük üzüntü yaşadı.

02 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Tepecik uzatmada yıkıldı. 2-2

Tepecik Şenol Güneş sahasında oynanan karşılaşmada B.Çekmece Tepecikspor AŞ’nin gollerini 10. Dakikada Tayfun , 45. Dakikada İlhan Aslanoğlu atarken,  konuk ekip, Halide Edip Adıvar takımının gollerini 45+5 ve 90+5. Dakikada Marlon Üçlüsü attı. Bu sonuçla iki takımda sahadan birer puanla ayrılarak grupta tehlike bölgesinden uzaklaşamadılar.

Karşılaşmaya hızlı başlayan evi sahibi B.Çekmece Tepecikspor AŞ, 10. Dakikada Tayfun’un kafa vuruşu ile öne geçmeyi başardı. Oyunda ilk yarıda etkili olan ev sahibi 45. Dakikada İlhan Aslanoğlu ile ile bir gol daha bulmayı başardı. İlk yarının bitimine doğru 45+5. Dakikada konuk ekip Halide Edip Adıvar’ın atağında Marlon Üçlüsü attığı golle ilk yarının skorunu belirledi 2-1.

İkinci yarıda konuk ekip üstüne

Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine doğru bulduğu golle ,  ikinci yarıya daha moralli çıkan konuk ekip Halide Edip Adıvar,  ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor’u adeta kendi yer alanına hapsetmeyi başardı. Üst üste geliştirdiği ataklarla beraberlik golü için baskısını kurarken,  ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor kontra ataklarla farka açma çabası gösterse de bunda başarılı olamadı. Karşılaşmanın son bitiş düdüğü çalana kadar ataklarına devam eden konuk ekip Hali Edip Adıvar, 90+5. Dakikada ,  B.Çekmece Tepecikspar AŞ ‘bin cezaalanı içinde yaşanan karambolde topu filelere gönderen ,ilk golün sahibi Marlon üçlüsü oldu ve skor’a eşitlik getirdi. Karşılaşmada bu sonuçla iki takımda birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ