FotoGool

SON DAKİKA

Tepecik play-off’u zora soktu 1-3

Misli.com 3.lig 2.grupta play-off şansını sürdürmek isteyen B.Çekmece Tepecikspor, son olarak oynadığı Ağrı 1970 karşılaşmasında aldığı mağlubiyetle bu yarışta büyük şansı kaçırdı. Ligin bitimine 4 hafta kala üç puan parolasıyla gittiği bu önemli deplasmanda puansız dönerek, play-off şansını zora soktu.

14 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Tepecik play-off’u zora soktu 1-3

Grubunda play-off oynama şansını devam ettirmek isteyen B.Çekmece Tepecikspor AŞ ,  Ağrı 1970’e konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi 10. Dakikada Cuma Ali Üzüm’ün attığı golle öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ev sahibi ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapadı.Karşılaşmanın ikinci yanısında 77 ve 90+1. Dakikalarda Önder’in attığı gollere engel olamayan B.Çekmece Tepecikspor 90+10. Dakikada Erçağ’ın golü ile cevap verdi. Karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılan B.Çekmece Tepecikspor AŞ play-off yarışında büyük bir yara aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ