FotoGool

SON DAKİKA

Tepecik İç sahada kral. 4-2

Misli.com 3.lig 2. Grupta perşembe günü kendi sahasında konuk ettiği Kahta 02 Spor’u 4-2 mağlup eden B.Çekmece Tepecikspor aldığı galibiyetle kendi sahasında oynadığı 3. Karşılaşmasından 5 puan topladı. Son olarak oynadığı karşılaşmada maça iyi başlayan ev sahibi ,  karşılaşma sonunda da gülen taraf oldu.  Karşılaşmada Ev sahinin gollerini 5 ve 77.Dakikalarda Sefer, 14. Dakikada Özkan, 40. Dakikada İlhan atarken,  konuk ekibin gollerini 62. Dakikada İsmail Palta. 80. Dakikada Ali Tayfun Akbey attı.

12 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Tepecik İç sahada kral. 4-2

Grubunda orta saha mücadelesi veren Kahta 02 Spor’U konuk eden Büyükçekmece Tepecikspor AŞ. Karşılaşmaya hızlı bir şekilde başladı.  Maçın henüz 5. Dakikasında kendisinin ve takımının ilk golünü kaydeden Sefer attığı golle takımını öne geçireyi başardı 1-0. Erken bulduğu golle rakibine nefes aldırmayan ev sahibi 14. Dakikada 2. Golüne Özkanla ulaştı. Maçta İlk yarının sorunu belirleyen isin 40. Dakikada İlhan oldu 3-0. İlk yarıda üst üste bulduğu gollerle rakibine pozisyon fırsatı vermeyen B.Çekmece Tepecikspor AŞ oynadığı iyi futbolun yanında ilk yarıyı 3 güzel golle bitirdi.

İkinci yarıda konuk ekip etkiliydi

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan ve etkili olan konuk ekip Kahta 02 Spor oldu. Maçın 62. Dakikasında İsmail’in attığı golle farkı 2’ye indirmeyi başaran konuk ekibin hevesini bitiren,  77. Dakikada attığı ikinci golü ile Sefer oldu attığı bu golle farkı yine 3’e çıkartmayı başardı. 4-1. Maçta kalan sürede oyunu zaman zaman kendi yer alanında kabul eden ev sahibi bu hatasını 80. Dakikada Ali Tayfun’un attığı golle ödedi 4-2. Farkın tekrar ikiye düşmesinden dolayı gol için atak üzereni atak yapan konuk ekip istediği golü bulamayınca karşılaşma ev sahibi Tepecikspor AŞ’nin 4-2’lik ütünlüğü ile bitti.

5 hafta sonra gelen üç puan

B.Çekmece Tepecikspor AŞ 5 hafta sonra galibiyetle tekrar tanıştı. Grubunda 3. Haftada kendi sahasında oynadığı Karaman Belediyespor karşılaşmasından galip ayrıldıktan sonra. 4. Haftayı bay olarak geçirdi.  5. Haftada Yomra Deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan yeşil beyazlı ekip, 6. Haftada kendi sahasında Fethiye Beraberliği ve 7. Haftada da deplasmanda Ceyhan beraberliği almıştı.  8. Haftada kendi sahasında Kahta 02 Spor’u 4-2 mağlup aden B.Çekmece Tepecikspor AŞ haftayı üç puanla kapatmanın mutluluğunu yaşadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ