FotoGool

SON DAKİKA

Tekirdağ ikinci yarıda. 2-0

Misli.com 3.lig 2. Grupta bugün oynanan karşımada B.Çekmece Tepecikspor ,  Tekirdağspor’un konuğu oldu.  Karşılaşmanın ilk yarısında genelde konuk ekibin oyun üstünlüğü sağladığı karşılaşmanın ikinci yarısında bu kez oyun üstünlüğünü eline alan ev sahibi Tekirdağspor skor üstünlüğünü de eline aldı.  Karşılaşmanın ikinci yarısında Yusuf Turhan ve Ramazan uzer’in golleri ile üç puana ulaştı.

26 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Tekirdağ ikinci yarıda. 2-0

Ligin ikinci haftasında Tekirdağspor ile B.Çekmece Tepecikspor karşı karşıya geldi.  Maçın ilk yarısında konuk etik rakibi karşısında daha etkili oldu. Maçın ilk yarısınıdaki tutuk futbolunu ikinci yarıda sürdürmeyen ve daha etkili olan ev sahibi Tekirdağıspor hem oyun olarak hemde skor olarak istediğini yaparak sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.  Özellikle konuk ekip Tepecikspor savunmasının yaptığı hataları iyi değerlendiren Tekirdağspor ligin ilk haftasında aldığı beraberlikten sonra kendi sahasında sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ