FotoGool

SON DAKİKA

Taraftarlarımız merak etmesinler, işler iyi olacak

BEŞİKTAŞ’IN TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan, Futbol Takımının UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turundaki eşleşmesini değerlendirdi:

01 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Taraftarlarımız merak etmesinler, işler iyi olacak

Kemal Erdoğan “Gönül isterdi ki yolumuza UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam edelim ama olmadı. Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bosna Hersek’ten Borac Banja Luka ya da Portekiz’den Rio Ave ile karşılaşacağız. Umarım Bosna Hersek ekibi yola devam eder ve onları Vodafone Park’ta ağırlarız. İyi çalışacağız, başarılı olacağımızı umut ediyorum. Eleme turlarının tek maç olması kimilerine göre avantaj, kimilerine göre dezavantaj. PAOK ile karşılaştığımız tur, çift maç olsaydı turu geçebilirdik. Tek maç oynanan eleme turlarında heyecan daha yüksek oluyor. Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin liderliğinde dikkatli çalışmalar yürütülüyor. Taraftarlarımız merak etmesinler, işler iyi olacak.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ