FotoGool

SON DAKİKA

Süper lige son bir bilet

TFF Birinci ligden Süper lige gelecek olan 3. takımın belirlenmesi için oynanacak oyan play-off karşılaşamaları belirlendi. TFF ‘nin yayınladığı programa göre , süper lig için son bileti kapmaya çalışacak olan 4 takım karşılıklı oynayacakları ikişer maçtan sonra kaderlerini belirleyecekler.

19 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Süper lige son bir bilet

TFF 1. Lig’de bugün oynanan 34. hafta maçlarının ardından normal sezonu 3, 4, 5 ve 6. sırada tamamlayan takımlar Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazandı.

Buna göre; Play-Off’ta lig üçüncüsü Adana Demirspor ile lig altıncısı Bursaspor, lig dördüncüsü Akhisarspor ile de lig beşincisi Fatih Karagümrük eşleşti.

Play-Off ilk maçları 22 Temmuz Çarşamba, rövanşları ise 26 Temmuz Pazar günü oynanacak. Tur atlayacak iki takım arasındaki Play-Off finali 30 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Süper Lig’e yükselecek son takımın belli olacağı finalin yeri ise daha sonra ilan edilecek.

program şu şekilde oluştu:

22 temmuz Çarşamba günü

Bursa- Adana Demir      saat 21:00    Bursa Büyükşehir stadı

Karagümrük- Akhisar    saat  21:00      Vefa stadı

26 Temmuz Pazar

Adana Demir-  Bursa        saat: 21:00        5 Ocak Fatih Terim

Akhisar – Karagümrük      saat:21:00.     Spor Toto Akhisar

Final 30 Temmuz Perşembe günü oynanacak. Saha daha sonra belirlenecek.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ