FotoGool

SON DAKİKA

Sosa’da doğum günü sürprizi

Trabzonspor’un tecrübeli kaptanı Jose Sosa’nın doğum günü kutlaması yapıldı. Cuma günü Alanya maçının hazırlık çalışmalarından önce tesislerde teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarını katıldığı sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.  Sosa yapılan bu sürprizden mutlu olduğunu dile getirerek, asıl mutluluğun iki kupayı’ da müzelerine getirdiklerinde olacağını söyledi.

20 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Sosa’da doğum günü sürprizi

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Alanya maçının hazırlıkların sürdüren Trabzonspor yapılan çalışma öncesi takım kaptanı Sosa’nın doğum gününü kutladılar.  Yapılan bu sürpriz doğum günü kutlamasından dolayı mutluğu olduğunu dile getire Sosa kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklada asıl mutluluğun iki kupayı da kazandıklarını olduğunu söyledi.  Sosa “ Öncelikle bu kutlama için herkese teşekkür ediyorum. Doğum günümde dileğim kendim için değil, hepimiz için olacak. Bir futbolcunun hayatında iki kupa birden kazanma şansı her zaman gelmez. Umarım bunu hep birlikte başarırız. Birimizin başarısı, hepimizin başarısı demektir. Umarım hep birlikte hedefimizi gerçekleştirerek mutlu sona ulaşırız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ