FotoGool

SON DAKİKA

Son Şampiyon üç puanla başladı 3-0

Süper ligin 2021- 2022 futbol sezonunun açılış karşılaşmasında Son şampiyonluk Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u kendi sahasında konuk etti. Sezonun ilk Resmi karşılaşmasında yüzde 50 taraftar kapasitesinin açılması ile yaklaşık 2 yıl sonra tekrar buluşan siyah beyazlı ekip lige üç puanlı bir başlangıç yaptı. Karşılaşmada siyah beyazlı ekibe galibiyeti getire golleri 8. dakikada Nkoudou , 51. dakikada Atiba ve 90+4. dakikada Larin attı. Konuk ekip Çaykur Rizespor ilk yarıdaki direncini ikinci yarıda gösteremedi.

13 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
Son Şampiyon üç puanla başladı 3-0

2021-2022 futbol sezonunun açılış karşılaşmasında süper ligin son şampiyonu Beşiktaş kendi sahasında , kendi taraftarı önünde çıktığı bu ilk Resmi müsabakaya hızlı başladı.  Maçın 8. Dakikadasında Nkoudou’nun attığı golle öne geçen ev sahibi Beşiktaş ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İlk yarıda konuk ekip Çaykur Rizespor’un zaman zaman geliştirdiği ataklarda ilk yarıda fazla etkili olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya daha kendinden emin ve daha çok topa sahip olarak başlayan Beşiktaş maçın 51. Dakikada tecrübeli oyuncusu Atiba’nın attığı golle farkı ikiye çıkartmayı başardı. Karşılaşmada Beşiktaş adına son sözü söyleyen 90+4. dakikada Larin oldu ve siyah beyazlı ekibin 3. golüne imza attı. Ligin ilk maçında rakibi karşısında sahadan üç puanla ayrılan ev sahibi Beşiktaş taraftarı ile aylar sonra buluştuğu ilk maçında üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Taraftarı ile buluştu

2021-2022 futbol sezonu. Önecesi TFF ‘bin açıkladığı oranda sahaya taraftar alınmasından sonra Vodafone Park uzun bir aradan sonra taraftarlara ilk kez açıldı %50 türbinlerde taraftarların alınması ile taraftarı ile aylar sonra ilk kez buluşan Beşiktaş taraftarı maçın başından sonuna kadar hiç susmayarak takıma büyük destek verdiler.

Süleyman Seba tişörtleri ile ısınmaya çıktılar

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, sezonun açılış karşılaşmasında taraftarı önünde Çaykur Rizespor’u ağırlarken, siyah-beyazlı futbolcular, efsane başkan Süleyman Seba’yı unutmadı. Vefatının 7. senesinde siyah-beyazlı kulübün ve Beşiktaş taraftarının özlemle andığı Onursal Başkan Süleyman Seba, maç öncesinde de unutulmadı. Beşiktaşlı futbolcular, karşılaşma için ısınmaya çıktıklarında Süleyman Seba baskılı tişörtlerle sahaya çıktı ve taraftarları selamladı.

Sergen Yalçın’a büyük ilgi

Sezonun ilk karşılaşmasında taraftarın türbinlerde olması oyunun havasını değiştirdi.  Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın’a maç öncesi, maç esnasında yapılan tezaruhatlara , tecrübeli çalıştırıcı kayıtsız kalmadı ve taraftarı selamladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ