FotoGool

SON DAKİKA

Sivri: Her konuda eşitlik en büyük projemizdir

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adayı Fikret Sivri, seçim öncesinde Kulüpleri ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

31 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Sivri: Her konuda eşitlik en büyük projemizdir

İstanbul Kulüplerinin ve futbolun tüm mensuplarının hem Mevlid Kandilini hem de Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan Adayı Sivri, Küçükçekmece’de yaptığı açıklamada, “Olağan Genel Kurul’da delegelerden alacağımız yetkiyi ve bize yükleyecekleri sorumluluğu görev süremiz boyunca aynı kararlılıkla kullanacağız. Kulüplerimizin her koşulda en büyük ve en güçlü destekçisi olacağız” dedi.

Çalışma arkadaşlarıyla sürekli bir araya gelerek yol haritasını belirleyen ve yönetim listesini de şekillendiren Başkan Adayı, İstanbul’da mevcut olan amatör kulüplerinin haklarının korunması ve kulüplerinin yaşam standardının yükseltilmesi için mücadele edeceklerini belirtti.

“Hiçbir Kulübün mağdur edilmesine izin vermeyeceğiz”
İstanbul futbolunun mevcut sorunlarının teşhisini ve tespitini yaptıklarını da aktaran Sivri, “Tertip Komitelerini kura çekimlerinden önce seçim ile belirleyeceğiz ve sezon başında ilan edilen statülere her zaman bağlı kalacağız. Sezon başı ne yazıldıysa o geçerli olacak. Kimseye iltimas geçmeyeceğiz, herkes eşit hizmet alacak. Hiçbir Kulübün mağdur edilmesine kayıtsız kalmayacağız. Her konuda tam eşitlik en büyük projemizdir. Kulüplerimize daima güven veren, her zaman adaleti tesis eden, hantal değil, hızlı ve etkin kararlar alan bir sistem oluşturacağız ve bizden sonra da bu sistemim muhafaza edilmesine katkı sunacağız. Statlara kuracağımız kamera sistemleri elimiz ayağımız olacak, vicdani karar verirken dahi hak, hakkaniyet ve nesafet ilkesinden ayrılmayacağız.

“Projelerimizi bitirmek için üç sene yeterli”
“Hayırlı bir görev için niyetlendik, inşallah yapacaklarımız da hayırlı olacak” ifadelerini kullanan Fikret Sivri, “Ben 3 sene için Kulüplerimizden yetki istiyorum çünkü bize projelerimizi bitirmek için üç sene yeterli… Allah nasip ederse oldukça yoğun bir tempoda geçireceğimiz üç yılın sonunda İstanbul ASKF Başkanlık makamında olmayacağım, koltuk derdinde değilim, İstanbul futbolunun derdindeyim… Koltuğa yapışmayacağım. İstanbul’da çok başarılı, tahsilli, pırıl, pırıl genç Başkanlar, genç yöneticiler var. Kimsenin hakkını diğerine yedirmeyecek genç yönetici adayları tespitlerimiz var. Bu arkadaşları da şimdiden ekibimize alıyoruz. Vakti zamanı geldiğinde İstanbul futbolunu genç kadrolara bırakacağız çünkü gençliğe çok güveniyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ