FotoGool

SON DAKİKA

Sivasspor son dakikada finalde 1-0

Match PR tarafından organize edilen The Land of Legends Cup’ta Beşiktaş ile karşılaşan Demir Grup Sivasspor 90. dakikada Mustapha Yatabare’nin attığı golle adını finale yazdırdı.  Finalde Fenerbahçe ile  5 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Ülker Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

01 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Sivasspor son dakikada finalde 1-0
Vodafone Park’ta oynanan karşılaşma karşılıklı ataklarla geçti.  Maçın son dakikasına kadar iki takımın da mücadelesi ve karşılıklı kaçırılan gol pozisyonları lig öncesi teknik heyetlerin takımları son kez görmelerini e gözlem yapmalarına yardımcı oldu.  Karşılaşmada Beşiktaş’tan Dorukhan Toköz maçın 31. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalmasından sonra oyun anlayışında değişiklik yapan siyah beyazlı ekibin sayısal eksikliğini iyi değerlendiren Demir grup Sivasspor maçın 90. dakikasında geliştirdiği atakta Mustapha Yatabare’nin attığı golle özel turnuvada adına finale yazdırmayı başardı.
Final Fenerbahçe ile Cumartesi günü 
The Land Of Legends Cup’ta final maçı 5 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe ile Demir grup Sivasspor , üçüncülük maçı ise 4 Eylül Cuma 21.00’de Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş  Vodafone Park’ta oynayacak.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ