FotoGool

SON DAKİKA

Sivas uzatma’da güldü. 3-2

Süper ligin 29 haftasında Adana Demirspor’a konuk olan Demir grup Sivasspor üç haftalık puan kaybından sonra, konuk olduğu bu karşılaşmadan üç puanla ayrılmayı başardı.  İlk yarıda ve ikinci yarının başında bulduğu gollerle deplasmanda 2-0’lık üstünlüğü eline geçireni konuk ekip Sivasspor kalesinede iki gol gördü ve maçın uzatma dakikasına kadar 2-2 eşitlikle maç dream etti. Karşılaşmanın uzatma dakikasında kazanılan penaltı golü ile konuk ekip Sivasspor gol düellosunu kazanan taraf oldu.  

13 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Sivas uzatma’da güldü. 3-2

 Karşılaşmada konuk ekip Demir Grup Sivasspor’a üç puanı getiren golleri 28., 54. ve 90+2. (P) dakikalarda Pedro Henrique kaydetti. Adana Demirspor’un sayıları ise 58. dakikada Stambouli ve 68. dakikada penaltıdan Mario Balotelli attı.  Üç hafta sonra üç puanı hanesine yazdıran Sivasspor’un üç golüne imzasını atan hatTrick yaptı. BU önemli galibiyetle Sivasspor puanını 37’ye yükseltirken,  ev sahibi Adana Demirspor 45 puanda kaldı.

Fotoğraflar: https://www.sivasspor.org.tr/

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ